Hoppa till sidans innehåll

Detta händer i helgen

08 JUN 2018 07:24
  • Skapad: 08 JUN 2018 07:24

Vi har en fullspäckad friidrottshelg framför oss med aktiva utspridda i både Sverige och Danmark. Det är många tävlingar som arrangeras och här kommer en guide hur vi kan följa våra WSK:are på bästa sätt. 

Ellen Olsson - Bauhaus-galan
Ellen ska i helgen hoppa på förtävlignen innan Diamond League på Stockholm Stadio. Hon möter riktigt tufft motstånd som tillhör världseliten men det blir riktigt kul att se vad Olsson kan prestera. Resultat kommer uppdateras HÄR så in och följ Ellen och heja fram henne till höga höjder. Stundande PB är 4.25 m!

Ebba, Elin och Hugo - Copenhagen Open
Här har vi trion som åker ner till Köpenhamn för tävling i Danmark. Detta blir den första tävlingen "utomlands" för gänget vilket blir spännande. Alla tre tävlar under söndagen (Ebba och Elin i slägg, Hugo i höjd) och live-resultat finns HÄR! Stort lycka till!

Veteranerna - Veteran-DM
Vi har ett ganska stort gäng som åker till Tranås för att ställa upp på Veteran-DM i helgen. Det blir två roliga dagar för dem då de även ska övernatta och ha det treligt på kvällen. Hoppas att vädret är med er. Kör hårt! 

Habo Challenge
WSK gör också cirka 20 starter i Habo kommande helg. Det är framförallt våra yngre som ska dit och tävla. Vi önskar allihopa ett stort lycka till och att det blir en varm och skön helg!

Skribent: Maria Jonasson
Epost: Adressen GömdStöd WSK via Gräsroten!


Skärmavbild 2015-05-22 kl. 17.17.24
Stöd WSK via Stadium!

 


Våra huvudsponsorer

 

 


 

Postadress:
Wärnamo SK - Friidrott
Box 348
33123 Värnamo

Kontakt:
Tel: 0705811231
E-post: This is a mailto link

Se all info