Hoppa till sidans innehåll

Ellens bästa SM hittills och nu väntar Finnkampen!

26 AUG 2018 12:53
Nu är det mycket att fira Ellen Olsson!
  • Uppdaterad: 26 AUG 2018 13:38

Vi i WSK kan bara fortsätta att njuta av Ellens fina framgångar. Förra helgen gjorde hon sitt SM-genrep på hemmaplan och bjöd på spännande hoppning. Trots känslostormar med glada miner ena stunden och tårar i ögonen andra stunden så lyckades hon samla sig och hoppade väldigt bra. Det är en styrka vi har sett flera gånger hos Ellen och tack vare det har hon tagit sig riktigt långt!

I helgen åkte hon upp på stora SM i Eskilstuna som delad trea i Sverige med resultatet 4.25 m. Tävlingen blev lite problematisk då den först flyttades fram på grund av regn och sedan gick ställningen sönder. Detta påverkade såklart hopparna och Ellen bjöd på spänning när hon tog ingångshöjden i tredje och sista försöket. Under tävlingens gång blev tekniken bättre och bättre för Olsson och tillslut slutade hon som fyra på 4.01 m. Detta är hennes bästa placering på stora SM någonsin och vi är mycket imponerade. Hon har tävlat intenstivt de senaste veckorna med starter varje helg men formen har hållit sig. 

Vi fick även nyligen beskedet om att Ellen tar en landslagsplats till årets Finnkamp! Vi är alldeles lyckliga och kan inte tänka oss en bättre säsongsavslutning för vår stavhoppare. Nu säger vi stort grattis till helgens grymma placering och lycka till kommande helg i Finland. Hoppas att du får det riktigt roligt när du får göra säsongens andra landslagsuppdrag och tävla i sverigetruppen. Heja dig bästa Ellen!

Skribent: Elin Jonasson
Epost: Adressen GömdStöd WSK via Gräsroten!


Skärmavbild 2015-05-22 kl. 17.17.24
Stöd WSK via Stadium!

 


Våra huvudsponsorer

 

 


 

Postadress:
Wärnamo SK - Friidrott
Box 348
33123 Värnamo

Kontakt:
Tel: 0705811231
E-post: This is a mailto link

Se all info