Hoppa till sidans innehåll

Ellens lyckade landslagsdebut!

13 AUG 2018 14:47
  • Skapad: 13 AUG 2018 14:47

Under samma dag som otrolig Armand Mondo Duplantis satte nytt svenskt rekord och vann guld i EM-finalen i stavhopp, fick vår stjärna Ellen Olsson sätta på sig de blågula landslagskläderna för första gången! De Nordiska-Baltiska mästerskapen avgjordes i Gävle och Ellen gjorde en lysande tävling. Låt oss berätta:

Med SM-guldet i handen förra veckan fick vår stavhoppare Ellen förtroendet av Svenska friidrottsförbundet och försvara Sverige i Nordiska-Baltiska mästerskapen. Uppdraget klarade hon galant och hoppade hem fina poäng till Sverige när hon kom tvåa i tävlingen med resultatet 4.10 m. Samma höjd klarade ettan från Norge och tillsammns satte de nytt banrekord på Gunder Hägg-stadion i Gävle. Egentligen skulle tävlingen ha avgjorts utomhus men regnet öste ner så hoppningen fick flyttas in i stället vilket inte gjorde något för Ellen som är van vid både inne- och utehoppning. 

Vi i WSK kan aldrig sluta imponeras av dig Ellen! Du är en otrolig tävlingsmänniska som är bäst när det gället och kan ta fram det bästa av dig själv i alla lägen. Vi säger stort grattis till ditt avklarade landslagsuppdrag som du genomförde med bravur. Lycka till nu resten av säsongen! Vi stöttar och följer dig. 
Skribent: Maria Jonasson
Epost: Adressen GömdStöd WSK via Gräsroten!


Skärmavbild 2015-05-22 kl. 17.17.24
Stöd WSK via Stadium!

 


Våra huvudsponsorer

 

 


 

Postadress:
Wärnamo SK - Friidrott
Box 348
33123 Värnamo

Kontakt:
Tel: 0705811231
E-post: This is a mailto link

Se all info