Hoppa till sidans innehåll

Världsstjärnor på Finnvedsvallen!

26 JUN 2018 08:55
En inspirerande kväll med diskuskastarna Simon Pettersson och Simon Gardenkrans
  • Uppdaterad: 26 JUN 2018 08:59

Igår gästade elitkastarna Simon Pettersson och Jakob Gardenkrans Finnvedsvallen för sommarens inspirationskväll. Duon tränar diskus i Växjö och i skrivande stund ligger de tvåa och trea i Sverige efter Daniel Ståhl. Killarna, som för övrigt är två meter långa och har ett vingspann som är lika brett, började kvällen med en spännande föreläsning inför ett tjugotal WSK:are. De berättade om hur deras idrottande började, träningsupplägg, meriter samt mycket mer. 

Efter föreläsningen tog sig gänget ut på vallen för att få coachning av Sveriges bästa diskuskastare och vi fick flera tips inför framtidens kastning. Det var roligt att se hur pedagogiska och duktiga killarna är, både på att kasta men även på att lära ut. Tyvärr hade Simon och Jakob vilodag så vi fick inte se några maxkast från dem men trots det flög diskusarna riktigt långt när de bara lattjade runt lite. 

Kvällen avslutades med mer kastning och fotografering såklart! Ingen lämnade Finnvedsvallen ledsen utan alla gick där ifrån med eufori, motivation, inspiration och glada miner. Tack killar för en otrolig kväll! 

Läs mer om Simon HÄR !

Läs mer om Jakob HÄR!

Skribent: Elin Jonasson
Epost: Adressen GömdStöd WSK via Gräsroten!


Skärmavbild 2015-05-22 kl. 17.17.24
Stöd WSK via Stadium!

 


Våra huvudsponsorer

 

 


 

Postadress:
Wärnamo SK - Friidrott
Box 348
33123 Värnamo

Kontakt:
Tel: 0705811231
E-post: This is a mailto link

Se all info