Hoppa till sidans innehåll

Vinterns kanske bästa helg är kommen!

16 JAN 2019 06:00
Läs om helgens spännande starter!
  • Uppdaterad: 16 JAN 2019 06:00

Det är januari månad och vi går mot en mycket spännande och rolig helg! Under lördag och söndag avgörs Quality Hotel Games i Växjö, en av Sveriges största inomhustävlingar med både nationellt och internationellt deltagande. WSK gör under kommande dagar 12 starter och nedanför tar vi upp tre riktigt nervkittlande och intressanta starter.

Vi har Hugo Schoug, USM-femman från i somras, som gör sin säsongspreimär! Han deltar i P17 höjd och personbästat från förra vintern ligger på 1.66 m. Det blir en mycket intressant och viktig start för Hugo där han får ett betydande formbesked. 

Obs! Ellen har ont i en axel som hindrar henne från att både hoppa och springa. Hoppas skadan försvinner snabbt så att du kan ta dig tillbaka på banan igen. 
Ellen Olsson
kickstartar säsongen på hemmaplan! Hon om någon känner till ansatsbanan till stavhoppsmattan och den härliga stämningen som finns i Telekonsult Arena under tävlingar. Under 2018 hoppade Ellen 3.97m inomhus och vi hoppas på fin hoppning över fyra meter. Det var inga problem i somras som ni vet. Olsson ställar även upp på 60m för att kolla hur hon ligger till där. 


Gustav Brasch gör tre stater kommande helg! Han springer mot nya rekord och snabbare tider på 60m häck och 200m samt hoppar höjd. Tävlingspremiären gjordes redan förra helgen i Karlskrona men nu väntas mer och tuffare motstånd. Kör hårt! 

Vi säger lycka till till alla WSK:are som åker ner till Växjö i helgen! Ha en fantastisk rolig tävling och heja på varandra!

Om du sitter hemma finns det möjlighet att kolla på tävlingarna genom IFK Växjös fantastiska livesändningar. Kolla in tidsprogrammet för att ha koll när våra aktiva tävlar:

Tidsprogram
Startlista
Skribent: Elin Jonasson
Epost: Adressen GömdStöd WSK via Gräsroten!


Skärmavbild 2015-05-22 kl. 17.17.24
Stöd WSK via Stadium!

 


Våra huvudsponsorer

 

 


 

Postadress:
Wärnamo SK - Friidrott
Box 348
33123 Värnamo

Kontakt:
Tel: 0705811231
E-post: This is a mailto link

Se all info