Hoppa till sidans innehåll

WSK:are på läger i Sverige!

05 NOV 2018 10:39
Höstlov och aktiva friidrottare!
  • Skapad: 05 NOV 2018 10:39

Det har varit höstlov och flera av våra aktiva har varit på läger. I Växjö hölls det årliga GM-lägret under två dagar och vi hade många WSK:are där. Ungdomarna fick träna hårt under två dagar och lära känna andra friidrottsvänner från Småland och Blekinge. Hoppas att ni hade det riktigt roligt i Telekonsult Arena. 

I slutet av veckan under torsdagen åkte Värnamo Atletklubb och en aktiv från WSK upp till Bosön för att spendera helgen där uppe. Tillsammans hade gänget ett fantastiskt läger där de hann med sex träningspass som innefattade både friidrott och tyngdlyftning. Alla fann det mycket motiverande och inspirerande att hänga i Sverges kanske bästa idrottscentrum under fyra dagar. Gänget såg dessutom många kända friidrottare som tränade i hallen vilket var häftigt. 

Nu den här veckan börjar grundträningen igen och det är dags att lägga grunden för kommande säsonger. Mer info om alla träningar finns i kalendern här på hemsidan. Hoppas vi ses på träningarna framöver. Skribent: Maria Jonasson
Epost: Adressen GömdStöd WSK via Gräsroten!


Skärmavbild 2015-05-22 kl. 17.17.24
Stöd WSK via Stadium!

 


Våra huvudsponsorer

 

 


 

Postadress:
Wärnamo SK - Friidrott
Box 348
33123 Värnamo

Kontakt:
Tel: 0705811231
E-post: This is a mailto link

Se all info