Sponsring Wärnamo Sportklubb

I över 80 år har Wärnamo Sportklubb bedrivit verksamhet. Vår vision är att ge alla möjlighet att träna friidrott utifrån sina egna förutsättningar och verka för social gemenskap i en rättvis och trygg miljö. Wärnamo Sportklubb sätter alltid den aktive i första hand och på så vis har vi genom åren fostrat ungdomsmästare, Svenska mästare och deltagare i Olympiska spel. Men kanske viktigast av allt är, att vårat arbete skapar en aktiv och hälsosam livsstil.


Vi bedriver träningsgrupper från ca 7 års ålder upp till senior. Att skapa träningsmöjligheter för personer med funktionsnedsättningar tycker vi är viktigt. Därför har vi utbildade tränare samt anpassade redskap för denna målgrupp. Två gånger/år startar vi ”prova-på grupper” och på så vis ges möjlighet för barn och ungdomar att börja träna.

Allt sammantaget så har Wärnamo Sportklubb verksamhet för livslång träning.


Vi har en mycket engagerad tränar och ledarstab som driver föreningens arbete helt ideellt. Vår hemmaarena är Finnvedsvallen i Värnamo, där vi bedriver träningar under sommarhalvåret. På denna arena anordnar vi även tävlingar, där WSK-spelen är vår största tävling. WSK-spelen, med sin långa tradition och goda renommé, lockar aktiva från stora delar av friidrottssverige att tävla i Värnamo. Vi har även under många år anordnat bla. Wärnamo Kvartsmaraton, Wärnamomilen, Veteran DM, SM-tävlingar mm.

 

All verksamhet kostar pengar som till exempel redskap, lokalhyror, startavgifter och träningsläger. Detta finansierar vi genom att anordna tävlingar, föreningsvandring på stan i samarbete med Värnamo Kommun, sälja lotter samt stöd från våra sponsorer.


Medlemsavgifter från våra aktiva samt stödmedlemmar vill vi fortsatt kunna hålla på en så låg nivå som möjligt. Träning skall inte handla om ekonomiska förutsättningar.

Vi hoppas att ert företag vill bli en sponsor till Wärnamo Sportklubb så att vi kan fortsätta utveckla vår verksamhet.


Wärnamo Sportklubb

Sponsorgruppen

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Vi vill sponsra Wärnamo Sportklubb *
Fyll i en av rutorna
Guld, Skriv belopp i kommentarsfältet nedan, lägst 5 000 kr / år
Silver, 4 000 kr / år
Brons, 2 000 kr / år
Guld (Lägst 5.000 kr / år)
Vänligen skriv in beloppet i rutan
Företagsnamn *
Kontaktperson *
Fakturaadress *
Postnummer *
Ort *
Referens / märkning  *
(faktura)
Telefonnummer *
Ev. e-post för faktura
Om möjligt, skickar vi gärna faktura via e-post. 
Avtalslängd *
Ett förlängt avtal hjälper oss att minska vårat administrativa arbete. 
36 månader
24 månader
12 månader
Kommentar
Här kan du skriva särskilda önskemål gällande detta sponsoravtal. Exempelvis om det gjorts någon speciell överenskommelse. 
Personuppgifter
Förnamn *  
Efternamn *  
Mobiltelefon *  
Telefon jobb *  
E-post 1 *  

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport