Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Wärnamo Sportklubb

Ellen Olsson toppade formen till ISM!
2020-02-23 17:56
Ellen Olsson, foto Deca Text & Bild
Ännu en tävlingshelg har passerat och vi har följt vår stavhopperska Ellen Olsson. Under säsongen har Ellen hoppat med mjukare stavar för att skona sin axel som har strulat under en längre tid. Vid varje tävling har hon visat en stabil nivå med resultat runt fyra meter. Denna SM-helg visade Olsson upp en toppenform när hon slog inomhus-PB med 4.11 m och kom fyra i det kvinnliga stavhoppet. Under tävlingen fick Ellen ett enormt publikstöd i Telekonsult Arena vilket gjorde henne extra full på adrenalin. I det sista försöket på 4.18 m klappade publiken mycket och Ellen var mycket nära på att klara höjden.   Stort stort stort grattis till dig Ellen och till ditt personbästa! Otroligt bra jobbat! 

Kommande helg har vi en tävlande på IJSM i Göteborg. Det är vår hoppare Hugo Schoug som ska delta och vi önskar honom ett stort lycka till. Helgen därefter avgörs IUSM i Örebro och då tävlar Gustav Brasch samt Simon Siirtola. Kör hårt grabbar! 
Rapport från inomhus-DM i Växjö!
2020-02-04 20:11
Det blev en toppenhelg på IDM i Växjö. WSK kammade hem många medaljer under tävlingen. Samtidigt avgjordes Växjö inomhuskast där vi hade många deltagare som kastade långt och bra! Stort grattis till era nya personbästan och härliga resultat! 
Tredje dragningen i Reselotteriet 2019
2020-01-31 06:00
Tredje dragningen i Reselotteriet har ägt rum och ytterligare fem nya vinnare ser ni nedanför. Stort grattis till er!

Vinst nr 1 - Weekend i Köpenhamn
 Lott 250 P-O Rydén Värnamo

Vinst nr 2-5 - Presentkort a 200 kr
 Lott 44 Marianne Karlsson Värnamo
 Lott 158 Frida Deltin Värnamo
 Lott 32 Jonas Johansson Värnamo
 Lott 326 TrendHouse Värnamo
Nya medlemsavgifter och schema över vårens träningstider
2020-01-29 18:23
Tävlingsrapport 
2020 tickar på snabbt och det är ett flertal saker som händer! Nästan varje helg är det inomhustävlingar runt om i Sverige och under den gångna helgen tävlade Gustav Brasch på Pallasspelen i Malmö. Gustav bekräftade sin tid från förra helgen (8.36 sek) vilket denna gång räckte till guld i P16 och även i P17. Gustav snubblade på en häck i extraloppet och kände sig öm i kroppen så han stod över 200m. Han chansade lite för mycket i extraloppet men det är spännande och vågat att orka trycka på och pressa sig till det yttersta. Grattis till guldet! Du är mycket jämn ser vi. 

Ellen Olsson hoppade stav på Just Pole Vault och tog 3.92 cm innan hon rev ut sig på 4.02 m. Ett resultat som ligger på en jämn nivå med det hon har hoppat tidigare den här säsongen.

Nya medlemsavgifter
Nu till klubbinformation till alla medlemmar. Under årsmötet i december 2019 presenterades de nya medlemsavgifterna och nu presenteras de på hemsidan.

Medlemsavgift 250 kr
Tillägg aktiva -10 år 250 kr
Tillägg aktiva 11 år och uppåt 350 kr
Maxavgift familj 1300 kr
Aktiva tillhörande funktionsvariationer, medlems-/träningsavgift 250 kr

Debitering sker årligen i februari/mars. För nya medlemmar under året sker debiteringen löpande.

Vårens träningstider
Vi publicerar här ett schema över vårens träningstider.

Kostföreläsning inställd!
2020-01-24 18:04
Kostföreläsningen som skulle hållas nästa vecka den 28 januari är tyvärr inställd på grund av för få anmälda. Vi väljer att skjuta på föreläsningen till ett annat tillfälle. 
Quality Hotel Games är avgjort!
2020-01-19 15:55
I helgen hade vi ett flertal WSK:are på plats i Växjö som tävlade på den stora och spännande tävlingen Quality Hotel Games! Under lördagen hade vi två aktiva som ställde sig vid startlinjen. Gustav Brasch P17 sprang tre lopp under dagen där 60m försök var det första. Med tiden 7.50 sek kvalade han sig vidare till B-finalen och kom 8:a i den med tiden 7.61 sek. Lördagen avslutade Gustav med 400m vilket är två tuffa varv inomhus med en ständig kamp om placeringar och ett relativt kort upplopp. Gustav sprang mycket bra och kom i mål som heattvåa med tiden 55.10 sek. Den sammanlagda placeringen blev en åttondeplats. 

Saga Johansson F14 sprang även hon under lördagen men distansen 1000m. Hon tog sig i mål på en tid precis under fyra minuter och kom på en tjugondeplats med tiden 3.59.56 min. 

Under söndagen fick vi se ytterligare några WSK:are. Ellen Olsson som redan har hunnit tävla två gånger i vinter gjorde sin tredje stavtävling. Eftersom hon fortfarande har problem med sin axel och vill belasta den så lite som möjligt hoppar Ellen med mjuka stavar som gör att höjderna tyvärr blir lite lägre men vi finner det otroligt spännande att Olsson är tillbaka igen och hoppar! Hon ligger på en stabil nivå runt fyra meter och det är mycket bra med tanke på vilka stavar hon hoppar med. Stort grattis till helgens fina prestation som blev en tredjeplats med höjden 3.98 m. 

Gustav Brasch fick vi se springa 60m häck där han i försöken tog sig vidare till final med tiden 8.49 sek. I finalen slutade han som fyra med en ännu snabbare tid som löd 8.35 sek. Härligt jobbat Gustav, kul att han kunde pressa sig ytterligare i finalen! Denna snabba tid innebär att han placerar sig som tvåa i Sverigestatistiken för pojkar 16. Mycket grymt!

Se den kompletta resultatlistan via länken:

Strakt jobbat alla WSK:are! Lycka till på kommande tävlingar. 
Rapport från helgen!
2020-01-13 20:43
Ymerspelen
Tre WSK:are var på plats på årets första inomhustävling Ymerspeleni Borås. Alla aktiva från klubben skördade pallplatser. P13 Edvin Svensson: ett guld två silver! P11 Vidar Gof: ett brons. F11 Meja Askestam: tre guld! Mycket imponerande insatser!

HLR-utbildning
Under lördagen genomförde en stor del av Wsk:s tränare HLR utbildning. Det var fyra intensiva timmar då vi fick lära oss mycket om hjärtats funktion och hur man ska agera då det händer något. Mottot vi tar med oss efter dagen: Jag gör skillnad - stig in i handling!

VDM i Jönköping
En mycket stor trupp veteraner åkte upp till Jönköping under söndagen för att tävla på årets första veterantävling. Gänget dominerade arenan och tog hem medalj efter medalj i ett flertal olika grenar och åldersklasser. Våra veteraner representerade klubben med stolthet och är riktigt nöjda och glada efter dagens insatser. Stort grattis till era medaljer, resultat och hela kroppar!
Nyårsbrev från ordförande Jeanette & styrelsen
2019-12-31 12:32
Gott nytt friidrottsår! Läs ett färskt nyårsbrev från ordföranden och styrelsen innan ni firar in det nya året. 

Glöm inte att kolla in vinnarna från dagens dragning i reselotteriet. Kom även ihåg att anmäla dig till lägerdagen i Växjö den 6:e januari 2020. Anmälan görs via Sportadminappen. 

Nyårsbrev 2020-2.pdf »
Andra dragningen i Reselotteriet 2019
2019-12-31 06:00
Andra dragningen i Reselotteriet har ägt rum och ytterligare fem nya vinnare ser ni nedanför. Stort grattis och gott nytt år! Ha en trevlig nyårsafton!

Vinst nr 1 - Resa till Venedig
 Lott 109 Mats Sjögren Värnamo

Vinst nr 2-5 - Presentkort a 200 kr
 Lott 24 Marianne Lundin Forsheda
 Lott 453 Kjell Hillblom Forsheda
 Lott 477 Camilla Jarl Johnsson Rydaholm
 Lott 280 Per-Åke Lindahl Lagan
God jul och gott nytt friidrottsår!
2019-12-26 16:36
Friidrottsåret 2019 är snart slut och vi i Wärnamo Sportklubb vill önska alla friidrottsvänner ett gott nytt år! Glöm inte att kolla in vinnarna från den andra dragningen i reselotteriet som presenteras på nyårsafton! 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Vår huvudsponsor
Våra övriga sponsorer
Våra annonsörer