Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Wärnamo Sportklubb

Quality Hotel Games är avgjort!
2020-01-19 15:55
I helgen hade vi ett flertal WSK:are på plats i Växjö som tävlade på den stora och spännande tävlingen Quality Hotel Games! Under lördagen hade vi två aktiva som ställde sig vid startlinjen. Gustav Brasch P17 sprang tre lopp under dagen där 60m försök var det första. Med tiden 7.50 sek kvalade han sig vidare till B-finalen och kom 8:a i den med tiden 7.61 sek. Lördagen avslutade Gustav med 400m vilket är två tuffa varv inomhus med en ständig kamp om placeringar och ett relativt kort upplopp. Gustav sprang mycket bra och kom i mål som heattvåa med tiden 55.10 sek. Den sammanlagda placeringen blev en åttondeplats. 

Saga Johansson F14 sprang även hon under lördagen men distansen 1000m. Hon tog sig i mål på en tid precis under fyra minuter och kom på en tjugondeplats med tiden 3.59.56 min. 

Under söndagen fick vi se ytterligare några WSK:are. Ellen Olsson som redan har hunnit tävla två gånger i vinter gjorde sin tredje stavtävling. Eftersom hon fortfarande har problem med sin axel och vill belasta den så lite som möjligt hoppar Ellen med mjuka stavar som gör att höjderna tyvärr blir lite lägre men vi finner det otroligt spännande att Olsson är tillbaka igen och hoppar! Hon ligger på en stabil nivå runt fyra meter och det är mycket bra med tanke på vilka stavar hon hoppar med. Stort grattis till helgens fina prestation som blev en tredjeplats med höjden 3.98 m. 

Gustav Brasch fick vi se springa 60m häck där han i försöken tog sig vidare till final med tiden 8.49 sek. I finalen slutade han som fyra med en ännu snabbare tid som löd 8.35 sek. Härligt jobbat Gustav, kul att han kunde pressa sig ytterligare i finalen! Denna snabba tid innebär att han placerar sig som tvåa i Sverigestatistiken för pojkar 16. Mycket grymt!

Se den kompletta resultatlistan via länken:

Strakt jobbat alla WSK:are! Lycka till på kommande tävlingar. 
Rapport från helgen!
2020-01-13 20:43
Ymerspelen
Tre WSK:are var på plats på årets första inomhustävling Ymerspeleni Borås. Alla aktiva från klubben skördade pallplatser. P13 Edvin Svensson: ett guld två silver! P11 Vidar Gof: ett brons. F11 Meja Askestam: tre guld! Mycket imponerande insatser!

HLR-utbildning
Under lördagen genomförde en stor del av Wsk:s tränare HLR utbildning. Det var fyra intensiva timmar då vi fick lära oss mycket om hjärtats funktion och hur man ska agera då det händer något. Mottot vi tar med oss efter dagen: Jag gör skillnad - stig in i handling!

VDM i Jönköping
En mycket stor trupp veteraner åkte upp till Jönköping under söndagen för att tävla på årets första veterantävling. Gänget dominerade arenan och tog hem medalj efter medalj i ett flertal olika grenar och åldersklasser. Våra veteraner representerade klubben med stolthet och är riktigt nöjda och glada efter dagens insatser. Stort grattis till era medaljer, resultat och hela kroppar!
Nyårsbrev från ordförande Jeanette & styrelsen
2019-12-31 12:32
Gott nytt friidrottsår! Läs ett färskt nyårsbrev från ordföranden och styrelsen innan ni firar in det nya året. 

Glöm inte att kolla in vinnarna från dagens dragning i reselotteriet. Kom även ihåg att anmäla dig till lägerdagen i Växjö den 6:e januari 2020. Anmälan görs via Sportadminappen. 

Nyårsbrev 2020-2.pdf »
Andra dragningen i Reselotteriet 2019
2019-12-31 06:00
Andra dragningen i Reselotteriet har ägt rum och ytterligare fem nya vinnare ser ni nedanför. Stort grattis och gott nytt år! Ha en trevlig nyårsafton!

Vinst nr 1 - Resa till Venedig
 Lott 109 Mats Sjögren Värnamo

Vinst nr 2-5 - Presentkort a 200 kr
 Lott 24 Marianne Lundin Forsheda
 Lott 453 Kjell Hillblom Forsheda
 Lott 477 Camilla Jarl Johnsson Rydaholm
 Lott 280 Per-Åke Lindahl Lagan
God jul och gott nytt friidrottsår!
2019-12-26 16:36
Friidrottsåret 2019 är snart slut och vi i Wärnamo Sportklubb vill önska alla friidrottsvänner ett gott nytt år! Glöm inte att kolla in vinnarna från den andra dragningen i reselotteriet som presenteras på nyårsafton! 
Första dragningen i Reselotteriet 2019
2019-12-24 06:00
Första dragningen i Reselotteriet har ägt rum och årets första fem vinnare ser ni nedanför. Stort grattis och god jul! Ha en trevlig julafton! 

Vinst nr 1 - Weekend i Stockholm
 Lott 334 Lennart Persson Vrigstad

Vinst nr 2-5 - Presentkort a 200 kr
 Lott 328 Eber Lindquist Värnamo
 Lott 98 Petter Cronstrand Värnamo
 Lott 228 Jonas Rudmo Gnosjö
 Lott 429 Per-Olof Andersson Värnamo

Årsmötet 2019
2019-12-08 19:30
2019:s årsmöte blev ett mycket lyckat sådant med stort deltagande och härliga nyheter! Som vanligt hölls det i gamla Tre Liljors, numera Hotell Best Westerns, lokaler och efter genomgång av året, ekonomiredovisningar, nya fastställande samt prisutdelningar serverades det julgröt, frallor och pepparkakor. 

Den största nyheten som vi kan presentera efter årsmötet är att vi byter ordförande! Jeanette Jarl Ågren blir klubbens nya ordförande OCH mycket värt att poängtera är att hon blir klubbens första kvinnliga ordförande! Stora applåder för det! Jeanette har redan stora planer och mål för föreningen, bland annat vill hon arbeta med att öka medlemsantalet genom att hålla kvar yngre aktiva, framförallt 11-åringar som tendera att försvinna till andra sporter samt öka antalet veteranfriidrottare. Bibehålla en god ekonomi är ett mål samt jobba hårt för en ny inomhushall. 

Wärnamo Sportklubb vill välkomna Jenette till sin nya post och tacka Arnold Gustavsson för det arbete som han har gjort och lagt ner som ordförande i föreningen. Som Arnold själv säger gick de två åren han lovade att vara ordförande samt kassör mycket snabbt och plötsligt hade han haft dessa poster i fem år. Under dessa år tog Arnold beslut om bland annat att byta klubblokal, göra en historisk tavla över SM-medaljörer i klubben samt göra föräldrarna mer delaktiga vid tävlingar, lotteriförsäljning och vid andra arrangemang. Det har varit mycket betydelsefullt att ha dig i framkant Arnold och vi vill säga ett stort tack! 

Under årsmötet fick ett flertal aktiva ta emot priser och utmärkelse vid prisutdelningen. I år gick Årets bästa tjej till vår stavhoppare Ellen Olsson (på bilden tar Ellens mor emot priset), Årets bästa kille till vår snabba sprinter och häcklöpare Gustav Brasch, Årets överraskning till vår spjutkastare Alice Davidsson och Årets veteran gick till vår mångsidige friidrottare Maria Jonasson. Stort grattis till er och bra kämpat!

Mats Olsson tog emot en utmärkelse för hans viktiga digitaliseringsarbete i klubben samt hans arbete med resultatredovisning. Per Falkman som bland annat är starter på våra arrangemang tog från Svenska friidrottsförbundet emot en silvermedalj som bland annat ger honom gratis inträde på samtliga tävlingar i Sverige. Stort grattis till er!

Vi tackar för det gångna friidrottsåret och hoppas på ett lika fantastiskt 2020! 
Läs vad som händer framöver
2019-12-08 17:47
Här kommer två viktiga datum att hålla koll på: 

Onsdagen den 11 december 2019 kl 17:30-19:00 på Tinas Ö ska kläderna som beställdes tidigare i höstas hämtas. Betalning sker i samband med utdelandet. Vi tar swish. Varmt välkomna! 

Måndagen den 6 januari 2020 är det träningsdag i Växjö! Det finns en kallelse att svara på via Sportadmin. Påminnelser och mer information kommer framöver här på hemsidan. 

Vi kan även påminna om att två dragningar i reselotteriet kommer äga rum innan året är slut, 24 och 31 december. Vinnarna presenteras här samt på våra Facebooksida. Håll utkik! 
Välkommen på årsmöte 2019
2019-11-11 18:26
Wärnamo Sk bjuder in till årsmöte på Hotell Tre Liljor söndagen den 8 december kl 15:00. Vi bjuder som vanligt på julgröt efter att vi har gått igenom årsmöteshandlingar samt prisutdelningar. 

Anmälan ska göras på kallelsen via Sport Admin eller till mail@warnamosk.se senast 1/12. Varmt välkomna!
Ny säsong och ny hemsida!
2019-10-19 15:22
Vad passar bättre än en ny och fräsch hemsida till klubben nu när inomhussäsongen börjar? Under året har vi jobbat med att flytta över gammal information från vår tidigare hemsida till denna nya och nu är överföringen klar. Våra två hemsideansvariga Elin Jonasson och Frida Deltin kan därmed välkomna er hit framöver för att ta del av information om träning och tävling, dokument, bilder och härliga friidrottsnyheter. 

Förut hade vi en hemsida via Idrottonline men i år tog vi beslutet att jobba med SportAdmin som även har föreningsappen som ni känner till sen tidigare. Det är ett smidigt system där alla enkelt kan vara med och följa nyheter, händelser och arrangemang i klubben. 

Varmt välkomna! 


Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Vår huvudsponsor
Våra övriga sponsorer
Våra annonsörer