Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Wärnamo Sportklubb

Årsmötet 2019
2019-12-08 19:30
2019:s årsmöte blev ett mycket lyckat sådant med stort deltagande och härliga nyheter! Som vanligt hölls det i gamla Tre Liljors, numera Hotell Best Westerns, lokaler och efter genomgång av året, ekonomiredovisningar, nya fastställande samt prisutdelningar serverades det julgröt, frallor och pepparkakor. 

Den största nyheten som vi kan presentera efter årsmötet är att vi byter ordförande! Jeanette Jarl Ågren blir klubbens nya ordförande OCH mycket värt att poängtera är att hon blir klubbens första kvinnliga ordförande! Stora applåder för det! Jeanette har redan stora planer och mål för föreningen, bland annat vill hon arbeta med att öka medlemsantalet genom att hålla kvar yngre aktiva, framförallt 11-åringar som tendera att försvinna till andra sporter samt öka antalet veteranfriidrottare. Bibehålla en god ekonomi är ett mål samt jobba hårt för en ny inomhushall. 

Wärnamo Sportklubb vill välkomna Jenette till sin nya post och tacka Arnold Gustavsson för det arbete som han har gjort och lagt ner som ordförande i föreningen. Som Arnold själv säger gick de två åren han lovade att vara ordförande samt kassör mycket snabbt och plötsligt hade han haft dessa poster i fem år. Under dessa år tog Arnold beslut om bland annat att byta klubblokal, göra en historisk tavla över SM-medaljörer i klubben samt göra föräldrarna mer delaktiga vid tävlingar, lotteriförsäljning och vid andra arrangemang. Det har varit mycket betydelsefullt att ha dig i framkant Arnold och vi vill säga ett stort tack! 

Under årsmötet fick ett flertal aktiva ta emot priser och utmärkelse vid prisutdelningen. I år gick Årets bästa tjej till vår stavhoppare Ellen Olsson (på bilden tar Ellens mor emot priset), Årets bästa kille till vår snabba sprinter och häcklöpare Gustav Brasch, Årets överraskning till vår spjutkastare Alice Davidsson och Årets veteran gick till vår mångsidige friidrottare Maria Jonasson. Stort grattis till er och bra kämpat!

Mats Olsson tog emot en utmärkelse för hans viktiga digitaliseringsarbete i klubben samt hans arbete med resultatredovisning. Per Falkman som bland annat är starter på våra arrangemang tog från Svenska friidrottsförbundet emot en silvermedalj som bland annat ger honom gratis inträde på samtliga tävlingar i Sverige. Stort grattis till er!

Vi tackar för det gångna friidrottsåret och hoppas på ett lika fantastiskt 2020! 
Läs vad som händer framöver
2019-12-08 17:47
Här kommer två viktiga datum att hålla koll på: 

Onsdagen den 11 december 2019 kl 17:30-19:00 på Tinas Ö ska kläderna som beställdes tidigare i höstas hämtas. Betalning sker i samband med utdelandet. Vi tar swish. Varmt välkomna! 

Måndagen den 6 januari 2020 är det träningsdag i Växjö! Det finns en kallelse att svara på via Sportadmin. Påminnelser och mer information kommer framöver här på hemsidan. 

Vi kan även påminna om att två dragningar i reselotteriet kommer äga rum innan året är slut, 24 och 31 december. Vinnarna presenteras här samt på våra Facebooksida. Håll utkik! 
Välkommen på årsmöte 2019
2019-11-11 18:26
Wärnamo Sk bjuder in till årsmöte på Hotell Tre Liljor söndagen den 8 december kl 15:00. Vi bjuder som vanligt på julgröt efter att vi har gått igenom årsmöteshandlingar samt prisutdelningar. 

Anmälan ska göras på kallelsen via Sport Admin eller till mail@warnamosk.se senast 1/12. Varmt välkomna!
Ny säsong och ny hemsida!
2019-10-19 15:22
Vad passar bättre än en ny och fräsch hemsida till klubben nu när inomhussäsongen börjar? Under året har vi jobbat med att flytta över gammal information från vår tidigare hemsida till denna nya och nu är överföringen klar. Våra två hemsideansvariga Elin Jonasson och Frida Deltin kan därmed välkomna er hit framöver för att ta del av information om träning och tävling, dokument, bilder och härliga friidrottsnyheter. 

Förut hade vi en hemsida via Idrottonline men i år tog vi beslutet att jobba med SportAdmin som även har föreningsappen som ni känner till sen tidigare. Det är ett smidigt system där alla enkelt kan vara med och följa nyheter, händelser och arrangemang i klubben. 

Varmt välkomna! 


Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Vår huvudsponsor
Våra övriga sponsorer
Våra annonsörer